طرز تهیه فیله مرغ پنیری
#1
طرز تهیه فیله مرغ پنیری این فیله مرغ فوق العاده خوشمزه و شیک هست مخصوصا برای مهمونی، حتما امتحانش کنید. یه طعم جدید است.


مواد لازم:
فیله مرغ 6 عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده به مقدار لازم
کره 90 گرم
ژامبون مرغ 3 برش ریز ریز شده
سیر 2 حبه پوره شده
پودر خردل یک دوم ق چ
ادویه مخلوط ، پودر تخم گشنیز یک ق چ
سس ورستر شایر یک و یک دوم ق غ
نان تست تازه یک پیمانه ریز ریز خرد شده
پنیر پارمزان یک سوم پیمانه رنده شده
جعفری خرد شده یک و یک دوم قاشق غ

طرز تهیه:
فیله های مرغ را تمیز کنید و بشورید و بعد از خشک کردن کمی بکوبید تا پهن تر شود. سپس نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.نونهای تست را هم ریز ریز خرد کنید ( حواستون باشه تست نکنید). دو سوم کره را داخل تابه آب کنید و ژامبونها را با اون تفت بدید اگه ژامبون نداشتید با سوسیس اینکارو بکنید.

[عکس: 0df99f4004.jpg]

سپس به ترتیب پودر خردل،ادویه ها؛سس ورستر شایر،نان تازه خرد شده، پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کنید و کناری بگذارید.


[عکس: 4919431c51.jpg]

اگه سس ورستر شایر گیرتون نیومد که احتمالا همینه میتونید از سرکه سیرترشی هفت ساله استفاده کنید کلا این سس طعم سرکه میده. یادمه وقتی میخواستم میتلف درست کنم همه جا رو زیرو کردم و این سس گیرم نیومد منم جاش سس سالسا ریختم فکر میکردم طعمش تند ولی تویه مجله آشپزی خوندم که میشه جایگزین از سرکه ترشی استفاده کرد.

شاید جاش نباشه اینجا بگم ولی سس ماهی هم مثله این سس گیر نمیاد فقط سوپر مارکتهایی که جنس خارجی میارند شاید از قبل هنوز داشته باشند. سس ماهی "Sous Mahi " اگه زمانی توی دستور غذایی دیدید همچین سسی هست بدونید اسم سس؛ ماهی هست نه اینکه سس مخصوص ماهی باشه. یه سس خیلی خیلی تند تایلندیه که برای درست کردن " کیمچی " هم استفاده میشه.اگه یه روزی دیدید حتما این دو تا سس را بخرید، اینها به همراه سس سویا طعم جدیدی به غذاها میدند که تا حالا ممکنه امتحان نکرده باشید.

حالا فیله های مرغ را با باقیمانده کره چرب کنید و در سینی چرب شده مخصوص فر قرار بدید. بعد سطح روی فیله ها رو با مخلوط فوق بپوشانید و روی آنها یه کمی فشار بیارید تا فیله ها پرس شود. سینی را داخل فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدید. برای تزئین ظرفتون میتونید روی ظرف را با برگهای اسفناج بچینید و مرغها را روی اون بگذارید و با حلقه های گوجه گیلاسی و بروکسل البته اگه گیر بیاد تزئین کنید.


[عکس: 6a56bc112c.jpg]

گردآوری: مجله اینترنتی زیگیل
منبع: قاشق و چنگال
[عکس: mahak.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط: LeilA ، asma75


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه پیاز سوخاری حلقه ای LeilA 0 483 01-03-2016، 04:40 PM
آخرین ارسال: LeilA
  طرز تهیه باقلوای گوشت helma 0 495 07-09-2015، 03:47 PM
آخرین ارسال: helma
  چیزبرگر درون پنیری LeilA 0 569 12-23-2014، 09:04 PM
آخرین ارسال: LeilA
  طرز تهیه پیتزای توپی LeilA 0 594 12-16-2014، 08:35 PM
آخرین ارسال: LeilA
  آموزش تهیه برگر کدو و پنیر Navid 0 640 11-21-2014، 12:38 AM
آخرین ارسال: Navid
  آموزش تهیه مش ماش مرغ Navid 0 676 11-21-2014، 12:20 AM
آخرین ارسال: Navid
  طرز تهیه سوگی مناسب برای تولد LeilA 0 736 11-17-2014، 02:32 AM
آخرین ارسال: LeilA
  طرز تهیه رولت پیتزا sepideh66 0 580 09-17-2014، 08:55 AM
آخرین ارسال: sepideh66
  فیله مرغ کریسپی sepideh66 0 524 07-07-2014، 09:13 AM
آخرین ارسال: sepideh66
Heart طرز تهیه کیک کالباس LeilA 0 640 05-31-2014، 01:51 PM
آخرین ارسال: LeilA

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان


تبلیغات متنی