پای مربای آلبالو
#1
طرز تهیه :



آماده سازی: 30 دقیقه

مدت انتظار: 2 ساعت ، مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه : برای 8 نفر

جو دو سر 1/2 فنجان

آرد 30 گرم

شکر قهوه ای 50 گرم

بادام 1/4 فنجان (خرد شده)

نمک 1/2 قاشق چای خوری

کره 55 گرم (خنک و تکه تکه شده)

روغن گیاهی به مقدار لازم

خمیر پای 1 عدد

شکر 170 گرم

سرکه 1/4 فنجان

آرد ذرت 3 قاشق غذاخوری

آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری (رنده شده)

مربای آلبالو 6 فنجان




[عکس: 68493907237336193594.jpg]
طرز تهیه:

جو دو سر، آرد، شکر قهوه ای، بادام، نمک و کره را داخل کاسه متوسط مخلوط کنید. مخلوط را با انگشتتان ورز دهید و آغشته هم کنید اگر کره شروع به نرم شدن کرد، به مدت 15 دقیقه تا 5 روز در جای خنک قرار دهید و روی آن را بپوشانید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی را با فویل بپوشانید و روی آن با اسپری روغن بپاشید و کنار بگذارید. خمیر را داخل قالب پای قرار دهید و قالب را داخل سینی آماده شده قرار دهید.

مربای آلبالو، شکر، سرکه، آرد ذرت، آب پرتقال و پوست پرتقال را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و خوب مخلوط کنید تا آغشته هم بشوند.

مخلوط آلبالو را روی خمیر پای بریزید و پخش کنید و به مدت یک ساعت و نیم داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید به مدت 2 ساعت در دمای اتاق خنک شود ...
آرومـــ هستـــَ ــم ولــ ــي بـــ ــه مـِـ ـــوقَعـــش ...


خيـِـلي شيـِ ــک و مَجـ ــلســـي هـــــــار مــي شـَــم !!!


[عکس: 99858014358134490589.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط: Navid ، LeilA ، asma75


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دسر ژلاتينی آلبالو LeilA 0 515 02-08-2014، 01:45 AM
آخرین ارسال: LeilA

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان


تبلیغات متنی