آموزش تصویری طرز تهیه خورشت قورمه سبزی (بسیار ساده و خوشمزه)
#1
قورمه سبزی یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعم ایرانی است و یکی از غذاهای مورد علاقه تمامی افرد است. در ادامه نحوه آماده کردن این غذا را به شما آموزش خواهیم داد.
فیلم طرز تهیه قورمه سبزی اصیل و سنتی به همراه ۲ نکته مهم:
 

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی:
در جدول زیر لیست مواد اولیه لازم برای تهیه خوشت قورمه سبزی را مشاهده می کنید.
ردیف
مواد اولیه
مقدار مورد نیاز
۱
سبزی قورمه
۱ کیلوگرم
۲
لوبیا قرمز
۱ پیمانه
۳
گوشت گوساله یا گوسفند
۵۰۰ گرم
۴
لیمو عمانی
۶ عدد
۵
پیاز
۱ عدد
۶
زردچوبه
نصف قاشق چای خوری
۷
فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری
۸
نمک
به میزان لازم
۹
روغن
به میزان لازم
۱۰
آب لیمو ی تازه یا آبغوره
۴ قاشق غذاخوری
۱۱
آب جوش
۹ پیمانه
دستور تهیه:
۱- ابتدا لوبیاها را به مدت ۲ ساعت بخیسانید.
[عکس: -سبزی01.jpg]
۲- سبزی ها را درون تابه ای ریخته و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید و هم بزنید.
[عکس: -سبزی1.jpg]
۳- سپس روغن اضافه کرده و هم بزنید تا سرخ شود.
[عکس: -سبزی10.jpg]
۴- پس از سرخ شدن سبزی ها را که به رنگ تیره در می آیند، از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
[عکس: -سبزی22.jpg]
۵- گوشت ها را بعد از شستن در درون سبد ریخته تا آب آنها خشک شود می توانید از دستمال حوله ای استفاده نمایید.
۶- لیموهای عمانی را داخل یک پیمانه آب گرم گذاشته تا خیس بخورند.
[عکس: -سبزی3.jpg]
۷- در قابلمه ای پیازها را ریخته و زیر حرارت بالا بگذارید تا سرخ شوند و طلایی رنگ شوند.
۸- در مرحله بعد گوشت هارا که کاملا آب آنها را گرفته اید درون قابلمه بریزید تا همراه پیازها سرخ شوند.
[عکس: -سبزی4.jpg]
۹- گوشت ها را به اندازه ای سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند.
[عکس: -سبزی-5.jpg]
۱۰- زردچوبه و فلفل سیاه را به گوشت و پیازها اضافه نمایید و به مدت ۳ دقیقه سرخ نمایید.
[عکس: -سبزی-7.jpg]
۱۱- لوبیاها را که آب آنها را گرفته اید به مواد درون قابلمه اضافه نمایید.
[عکس: -سبزی8.jpg]
۱۲- سه پیمانه آبجوش اضاف کنید و روی حرارت بالا بگذارید بپذد و در ظرف را نیز بگذارید تا بعد از نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه گوشت و لوبیاها نیم پز شوند.
[عکس: -سبزی9.jpg]
نقل قول:همچنین بخوانید: طرز تهیه یک غذای خوشمزه با ران مرغ (کم کالری رژیمی با پونه)
۱۳- بعد از نیم پز شدن سبزی ها را به آن اضاف کنید.
۱۴- بعد از آن ۶ پیمانه آب را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
۱۵- بلافاصله لیموعمانی ها را بردارید و دوطرف آنها را سوراخ کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید.
[عکس: -سبزی12.jpg]
۱۶- در ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید بعد از یک ساعت و نیم غذای شما کاملا پخته است و باید آنرا از روی حرارت بردارید.
۱۷- نمک و آبلیمو یا آبغوره را اضاف کنید.
۱۸- مقداری آبلیمو یا آبغوره را بعد از پختن کامل غذا به آن اضاف کنید. غذای شما حاضر است. نوش جان…
[عکس: -سبزی13.jpg]
نکته اول: در درست کردن قورمه سبزی ، گوشت ها باید کاملا خشک باشند تا موقع سرخ شدن آب نیاندازد.
نکته دوم: آبغوره و آبلیمو پس از، ازجوش افتادن غذا باید اضاف شود.
چنانچه سؤالی دارید در بخش نظرات مطرح نمایید تا به آن پاسخ دهیم.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش فسنجان با به LeilA 0 405 08-27-2016، 05:58 PM
آخرین ارسال: LeilA
  آموزش پخت قیمه نذری Navid 0 503 10-27-2015، 01:22 PM
آخرین ارسال: Navid
  قرمه سبزی نذری LeilA 0 801 11-03-2014، 12:30 AM
آخرین ارسال: LeilA
  طرز تهیه خورشت گردو بادمجان LeilA 0 838 09-04-2014، 01:50 AM
آخرین ارسال: LeilA
  طرز تهیه خورشت فسنجان با کوفته قلقلی LeilA 0 821 08-16-2014، 12:15 PM
آخرین ارسال: LeilA
  طرز تهیه خورشت تره LeilA 0 740 06-27-2014، 01:26 PM
آخرین ارسال: LeilA
  طرز تهیه قیمه مخصوص گیاهخواران nastaran 0 841 02-03-2014، 01:20 PM
آخرین ارسال: nastaran
Rainbow طرز تهیه خورشت رنگین کمان Pega7 0 885 10-09-2013، 08:39 PM
آخرین ارسال: Pega7
  طرز تهیه خورشت رنگین کمان ! Pega7 0 858 10-09-2013، 08:35 PM
آخرین ارسال: Pega7
  خورشت سیب سرخ Pega7 0 888 10-09-2013، 08:19 PM
آخرین ارسال: Pega7

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان


تبلیغات متنی